За нас

За Tuttocapsule

Tuttocapsule има историја со луѓе, искуство, посветеност и професионалност. Квалитети кои ги поседува секоја продавница за капсули и кафе производи од нашиот ланец. Тутокапсулата е место каде што можете да најдете стотици мешавини, кои доаѓаат од целиот свет, стручно обработени од најдобрите италијански печиони. Во продавниците Tuttocapsule со задоволство можете да изберете кој вкус ќе го дадете на вашата пауза. Ви нудиме широк избор на кафиња: од горки и сурови до послатки и кремасти мешавини, по неверојатна цена. Tuttocapsule нуди производи од најдобрите италијански компании за приготвување  и кафе компатибилни капсули со исклучителен вкус и мирис, но тоа не е се. Имаме огромен асортиман топли пијалаци за задоволување на секого,чаеви, билни чаеви, јачмен и женшен исто како и машини за кафе, и секакви додатоци за кафе.

0
+
Специјализирани продавници за кафе
0
+
вработени
0
часа
достапна online продавница
0
+
видови на кафе и кафе капсули
0
Милиони евра turnover во 2019